Rabo ClubSupport actie 2020

Rabo ClubSupport Actie 2020Rabo ClubSupport 2019

De afgelopen 3 jaar hebben we succesvol deelgenomen aan de actie van de Rabobank om verenigingen te ondersteunen. We roepen dan ook alle mensen, die bij de Rabobank Zuid-Limburg Oost bankieren, op om mee te helpen aan deze actie. Het kost niks, u hoeft enkel uw stem uit te brengen tussen 5 en 25 oktober. Verleden jaar hebben velen hun stem uitgebracht op zangkoor Harmonia. Hoe meer stemmen des te hoger komen we op de ranglijst van het uit te keren bedrag. Dit heeft in ons jubileumjaar 2019 geresulteerd in het mooie bedrag van € 1055,-.

Van 5 oktober tot en met 25 oktober kunt u twee stemmen uitbrengen op ons koor. In het verleden kregen leden een brief van de Rabobank met de stemcode die ze daarvoor konden gebruiken. Die brief is vervallen, u moet nu inloggen op de website van de Rabobank (op dezelfde manier als dat u gaat bankieren) of via Rabo-app op uw mobiele telefoon of tablet.

Uw stem betekent een financiële bijdrage voor ons koor. We zouden het zeer op prijs stellen als wij op uw stem mogen rekenen.

Hier volgt de beschrijving hoe u dit jaar uw stem kunt uitbrengen

 1. Log in op uw Rabobank met uw Rabopas en uw Raboscanner
 2. Onder de kop “Overzicht“ staan een aantal knoppen, de meest rechtste is “Zelfregelen“, klik daarop.
 3. Er verschijnt een pagina “Zelfregelen“ met een aantal opties, in de lijst staat “Lidmaatschap“, klik daarop.
 4. Er verschijnt nu een pagina met “Mijn lidmaatschap“. Op deze pagina staan onder de tekst “Welkom“ een of meer plaatjes waar u lid van bent. Één daarvan is “ClubSpport“, klik daarop.
 5. U komt nu op de “Rabo ClubSupport“ pagina. Midden in beeld is een oranje knop met de tekst “Breng je stem uit”, klik op deze knop.
 6. Omdat er veel deelnemende verenigingen (794) zijn kunt u gebruik maken van een filter (Oranje knop met daarachter de tekst filter). Klik daarop
 7. Nu verschijnt een venster met daarin een aantal selectie mogelijkheden:
  a. Categorie: Hier kunt u selecteren: zang, muziek etc. De lijst is slechts deels
  . . zichtbaar, daarom staat onderaan: “Toon alle 29“.
  . . . – Klik hierop en u ziet alle 29 categorieën.
  . . . – Klik op de categorieën die u wenst te zien (Voor Harmonia is dat “Cultuur”)
  . . . – Klik nogmaals op die categorie als u die selectie wil verwijderen
  b. Actief in: Hier kunt u de verschillende gemeenten selecteren door ze aan te klikken.
  . . Simpelveld is niet zichtbaar, klik daarom op “toon alle 10” en selecteer Simpelveld
  . . door op “Simpelveld” te klikken. Selecteer op deze manier ook andere gemeenten
  . . waar u een stem op een vereniging wilt uitbrengen.
  c. Thema Deze optie heeft u niet nodig
 8. U heeft nu het filter ingesteld op Categorie Cultuur en plaats Simpelveld.
  Klik nu onderaan het scherm op “Bekijk resultaten”.
 9. Er verschijnen een 6-tal verenigingen waaronder “Kerk. Zangkoor Harmonia” bovenaan in kolom 2. Klik in het vakje achter Harmonia
 10. Zodra u 3 verenigingen geselecteerd heeft kunt u stemmen. (Het kan daarbij nodig zijn om het filter (7) aan te passen, bijvoorbeeld Categorie “Cultuur” uitschakelen.) Klik tenslotte onderin het scherm op “Stemmen”.
 11. Nu verschijnt een scherm met daarin de geselecteerde verenigingen waar u een of meerdere stemmen op wil uitbrengen. Het uitbrengen van een stem kan door op de “+” achter de vereniging te klikken. Zodra u op een + geklikt hebt verschijnt er een beker bij die vereniging. Klikt u nog een keer op de + dan verschijnt een 2e beker bij die vereniging. Wilt u een stem verwijderen? Klik dan op een beker.
 12. Zodra u 5 stemmen heeft uitgebracht, verschijnt de knop “Stemmen indienen”, klik hierop en u bent klaar en kunt “uitloggen” bij de Rabobank.

Bij voorbaat dank voor uw stem namens Harmonia.