Persbericht: Kerstconcert Harmonia in Butleracademy december 2016

kerstUnieke kerstbeleving met Harmonia bij The International Butler Academy

 

logo-harmoniaOp zaterdag 17 december kunt u genieten van een uiterst sfeervol kerstconcert van Kerkelijk Zangkoor Harmonia. Zangkoor Harmonia heeft de eer dit concert te mogen organiseren in samenwerking met en bij The International Butler Academy in Huize Damiaan. Deze unieke locatie is dan omgetoverd in een feeëriek Winter Wonderland, compleet met prachtig verlichte logo_tibakerstbomen, brandende vuurkorven en omlijst met muziek door het koperensemble Hills Brass in Dickens stijl. En uiteraard in stijl en ambiance die past bij de uitstraling van de Butlerschool.

Het koor o.l.v. dirigent Jean Lardinois en met begeleiding van organist Marcel Konieczny, (die tevens enkele solowerken voor zijn rekening neemt) zal een veelhbutlereid aan liederen uit het internationale kerstrepertoire ten gehore brengen.  Dit concert krijgt nog bijzonder cachet door een aantal solo- optredens van de 18-jarige sopraan Amy Schillings uit Vaals. Dit jaar is zij begonnen met haar opleiding Solozang en Opera aan het conservato-rium van Maastricht, waar ze studeert bij Yvonne Schiffelers. Al vanaf haar 14e is Amy op hoog niveau actief in het klassieke reper-toire bij het conservatorium in Aken en bij projec-ten met John Bröcheler en Hubert Delamboye.

Na afloop van het concert, dat begint om 20.00 uur, is er nog volop gelegenheid om, onder het genot van een drankje en begeleid door de klanken van het koperensemble, na te genieten van dit sfeervolle concert.

Kaarten voor dit evenement, incl. een drankje na afloop, kosten € 7,50. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via e-mail: secretaris@zangkoorharmonia.nl.

Er is een beperkt aantal plaatsen. De e-mail bestellingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Vol is vol. U krijgt een bevestiging. (Zie ook advertentie:)

De advertentie:

advertentie-kerstconcert-dec-16

Het programma: