Persbericht Concertmis in parochieblad mei 2019

Dorpsfeest met Harmonia.

Op zondag 19 mei bent u allen welkom. Vanaf 13:00u is er bij Oud Zumpelveld de hele middag muziek, leuke foto’s uit vervlogen tijden en veel gezelligheid. Draag het jubilerende 160-jarige Harmonia een warm hart toe en reserveer die zondag in uw agenda. Toegang gratis.

’s-Morgens.

Jean Lardinois

We starten om 11:00u met een unieke concertmis die in de kerk plaatsvindt met het complete Kerkraads Symfonie Orkest en prachtige solisten als Kim Savelsbergh, Bart Verhagen en Vasilis Tsanaktsidis.
Een belevenis om niet te missen. Groot orkest en solisten met Paul Huijts aan het unieke Johannus orgel en onder de algehele muzikale leiding van Jean Lardinois wordt, samen met Harmonia, de complete concertmis van Franz Schubert uitgevoerd: Messe in G dur.
Het volledige Programma van de Concertmis.


’s-Middags.

De vlaggen hangen uit. Aansluitend aan de mis begeleidt Harmonie St. Caecilia u en ons naar de feestzaal aan de Irmstraat waar de unieke historische fototentoonstelling wordt geopend door burgemeester de Boer en pastoor Pisters. De hele middag zijn er vele gezellige optredens van de harmonie, koren en intermezzo’s van de, nationaal bekende,

zanggroep Southern Voices. Tussendoor is er van 13u en 18u gelegenheid tot feliciteren. De middag wordt geleid door ceremoniemeester Wiel Weijers en The International Butler Academy geeft cachet aan de gastvrijheid.

Reserveer dus zondag 19 mei in uw agenda:
dorpsfeest met 160 jaar Harmonia
– 11:00u feestmis in de kerk, en vanaf
– 13:00u feestmiddag bij Oud Zumpelveld

Zie ook: Concertmis 160 jarig jubileum en 2 publicaties in Troebadoer:
30 april en 14 mei.