Persbericht concertmis & feestmiddag (Troebadoer 14-5-2019)

Concertmis en feestmiddag met 160-jarig zangkoor Harmonia Simpelveld.

Concertmis van F. Schubert.
Komende zondag 19 mei is het zover.
Na een lange en intensieve voorbereiding gaat de parochiekerk van Simpelveld zinderen. Het complete Kerkraads symfonieorkest met als solisten Kim Savelsbergh,
Bart Verhagen en dorpsgenoot Frans Kokkelmans luisteren samen met het jubilerende Harmonia de concertmis van Schubert op. Aan het Johannesorgel Paul Huijts en alles onder de algehele leiding van Jean Lardinois. Door ziekte wordt Frans vervangen door Vasili Tsanaktsidis

Harmonia vraagt na afloop aan de kerkdeur een vrije gave. U mag dus zelf bepalen wat het u waard was. Alles wordt in gereedheid gebracht om het 160-jarige Harmonia feestelijk aan het publiek te presenteren. Het programma van de concertmis: Programma Concertmis, aanvang: 11:00 uur.

Feestmiddag en fototentoonstelling.
De vlaggen hangen uit. Aansluitend aan de mis begeleidt Harmonie St Caecilia u en ons naar de feestzaal aan de Irmstraat waar de unieke historische fototentoonstelling van 160 jaar Harmonia wordt geopend door burgemeester de Boer en pastoor Pisters.
De hele middag zijn er vele gezellige optredens van de harmonie, bevriende koren en intermezzo’s van de nationaal bekende klassieke zanggroep Southern Voices.
Tussendoor is er van 13u tot 18u gelegenheid tot feliciteren. De middag wordt geleid door ceremoniemeester Wiel Weijers en The International Butler Academy geeft cachet aan de gastvrijheid.

Draag het jubilerende 160-jarige Harmonia een warm hart toe.
Reserveer komende zondag in uw agenda.
Zie ook: Concertmis 160 jarig jubileum en publicaties in Parochieblad en Troebadoer 30 april