Persbericht: Première van zangkoor Harmonia samen met de harmonie.

Op zondag 25 september kunt u genieten van mooie zang en muziek. Zangkoor Harmonia voert dan samen met een ensemble van harmonie St Caecilia voor het eerst ‘Healing Light a Celtic prayer’ van componist Karl Jenkins uit. Het wordt uitgevoerd tijdens de jubilarissenviering van 11:00u in de parochiekerk van Simpelveld. Daarnaast, eveneens van Jenkins, het Sanctus en Benedictus. Zowel de voltallige harmonie als het koor luisteren de viering feestelijk op vanwege de jaarlijkse jubilarissenviering. Het volledige programma van de muzikale opluistering treft u aan in de kerk.
Een mooie, inmiddels traditionele, samenwerking van twee geweldige Simpelveldse muziekverenigingen. Daarnaast kunt u alvast 1e Kerstdag 11:00u noteren. Koor en harmonie luisteren dan weer samen feestelijk de hoogmis van Kerstmis op.
Het harmonieorkest staat onder leiding van dhr. Paul Oligschläger en het koor staat onder leiding van dhr. Jean Lardinois.

De jubilarissen van Harmonia: John Dassen, Carla en Wiel Heuten, Netty Heuts, Mariette Bleijlevens, Jan Heuts, Frits Lennartz, Stef Vliex, Marianne en Jo Senden

Op zondag 2 oktober is om 11:00u de viering van het patroonsfeest van St. Remigius. Harmonia zingt de mis in B van W.A. Mozart. Dirigent Jean Lardinois heeft in het kader van het patroonsfeest een nieuw lied, Laudamus Remigium, gecomponeerd dat die ochtend voor het eerst wordt uitgevoerd door zangkoor Harmonia. Organist is op beide ochtenden dhr. Paul Huijts.

Er wordt gelukkig weer als vanouds gerepeteerd. U kunt zich wederom verheugen op mooie uitvoeringen. Het koor repeteert op donderdagavond in ‘Oud Zumpelveld’. De harmonie op zondagochtend in hetzelfde lokaal. Kom gerust eens luisteren; wie weet heeft u zin om mee te zingen of te musiceren en bent u over 25 jaar ook een van de jubilarissen.