Persbericht: Huldiging jubilarissen Harmonia 2022

Zondag 25 september hebben we, in het kader van de jubilarissenviering, weer kunnen genieten van een feestelijke opluistering door ons kerkelijk zangkoor Harmonia, gezamenlijk met de harmonie. Het koor huldigde inmiddels, na twee jaar onderbreking, tien jubilarissen.
Uniek was de uitvoering van Healing Light van componist Karl Jenkins. Een mooi Keltisch lied , uitgevoerd door Harmonia samen met een ensemble van de harmonie. Elk couplet start met ‘deep peace’. Heel stijlvol en toepasselijk in deze tijd.


Op de foto de jubilarissen van links naar rechts: John Dassen (50 jaar), Carla en Wiel Heuten (25 jaar), Netty Heuts (25 jaar), Mariette Bleijlevens (50 jaar), Jan Heuts (25 jaar), Frits Lennartz (65 jaar), Stef Vliex (60 jaar koorzanger), Marianne en Jo Senden (25 jaar).

Het koor genoot in de middag nog van een gezellig samenzijn waarbij de jubilarissen door de voorzitter werden toegesproken en samen met kapelaan Shaiju Selestin werden gedecoreerd met de gebruikelijke ordes van verdienste.

Heeft u ook zin om mee te zingen? We repeteren elke donderdagavond om 20 uur bij Oud Zumpelveld. Komt u gerust vrijblijvend eens luisteren naar ons koor en de sfeer proeven. Er zijn overigens diverse echtparen lid van Harmonia.